tmkjfgh gjfgh

Deschiderea Școlii de Arte

La data de 31 august 2019, în cadrul careul solemn dedicat deschiderei noului sediu al Școlii de Arte cu localizarea în incinta Casei de Cultură din com. Cocieri s-a desfășurat un concert festiv cu participarea discipolilor acestei școli organizat și ghidat cu măiestrie de către profesorii ȘA.
Cu această ocazie, printre oapseți, ne-au onorat cu prezența dl Igor Munteanu- Președintele comisiei parlamentare ,,Comisia economie, buget și finanțe”, dl Chiril Moțpan- Președintele comisiei Securitate și Apărare, dl Vadim Brînzan- Ministrul Economiei și Infrastructurii, Reprezentantul Direcției cultură și turism r-ul Dubăsari, Primarul s. Corjova r-ul Dubăsari.
Oaspeții au adresat felicitări de bun augur și au remarcat importanța modernizării condițiilor de învățămînt în domeniul cultural -artistic, precum și importanța în promovarea valorilor culturale la dezvoltarea comunității oferind în dar manuale pentru elevi.
Ulterior într-o discuție cu cețățenii și Primarul com. Cocieri au fost abordate probleme strigente ale localităților Cocieri și celor învecinate, acestea fiind preluate pentru o rezolvare la nivel guvernamental.